واحد رسانهای فرماندهی عملیات مشترک عراق، گزارشی از خسارات گروه تروریستی داعش از آغاز عملیات موصل تا کنون، منتشر کرد.
برای مشاهده ادامه خبر به ادامه مطلب مراجعه نمایید ...
به نقل از الفرات نیوز، واحد رسانهای فرماندهی عملیات مشترک عراق امروز دوشنبه بیانیهای درباره خسارات کلی وارد آمده به گروه تروریستی داعش در جریان عملیات آزادسازی موصل که از یک هفته قبل آغاز شده است، منتشر کرد.
بر اساس این بیانیه، از ابتدای عملیات آزادسازی موصل که از دوشنبه گذشته آغاز شده است تاکنون 722 داعشی کشته و 23 نفر دستگیر شدند. همچنین در این عملیات 143 خودروی داعش از جمله 127 خودروی بمبگذاری شده و 27 خمپاره انداز منهدم شد.
همچنین از ابتدای عملیات آزادسازی موصل، 7 کمربند انفجاری، یک انبار بزرگ سلاح و 11 مهمانسرای داعش منهدم شد.
در این بیانیه همچنین آمده است که از ابتدای عملیات موصل، 4 منزل بمبگذاری شده داعش خنثی و 397 بمب و 5 موتور سیکلت بمب گذاری شده پیش از عمل کردن منفجر شد.
واحد رسانهای فرماندهی عملیات مشترک افزود که 3 تونل، یک مرکز فرماندهی و 40 دژ دفاعی 6 توپ ضد هوایی، و 3 دستگاه دوشکا تروریستها منهدم شد.
نیروهای عراقی موفق شدند 1.5 تن نیترات آمونیاک و 380 گلوله خمپاره، 61 موشک کاتیوشا، 31 پایگاه موشکی، 4 گلوله آرپی جی و دو کارگاه آمادهسازی بمب و خودروهای بمبگذاری شده داعش را کشف و ضبط کنند.
عملیات آزادسازی شهر موصل از چنگ گروه تروریستی داعش دوشنبه گذشته بهدستور حیدرالعبادی نخستوزیر و فرماندهکل نیروهای مسلح عراق آغاز شد.
منبع : دفاع پرس
- گنجینه حضرت زینب علیها السلام
- خبر
دیدگاه ها