یکی از قهرمانان تکواندو ایران در مسابقات لیگ برتر تکواندو با لباسی مزین به تصویر نخستین شهید مدافع حرم علی آباد کتول شرکت و وصیت نامه ایشان را نیز قرائت کرد.
برای مشاهده ادامه خبر به ادامه مطلب مراجعه فرمایید ...
« احسان امینی » تکواندکار علی آباد کتول با پیراهنی مزین به تصویر شهید «ش » شهید مدافع حرم در افتتاحیه مسابقات لیگ برتر تکواندو کشور حضور پیدا کرد.
این ورزشکار که برای هفتمین سال متوالی در لیگ برتر بزرگسالان تکواندو کشور با تیم شهرداری ساری در مسابقات لیگ برتر حضور پیدا کرده در مراسم افتتاحیه لیگ برتر با لباسی که عکس شهید مدافع حرم حاج قربان نجفی بر روی آن حک شده بود و با خواندن وصیت نامه اولین شهید مدافع حرم شهرستان علی آباد کتول در مراسم افتتاحیه ایشان را به جمع تکواندو کاران کشور معرفی کرد.
گفتنی است حاج قربان نجفی رزمنده ۸ سال دفاع مقدس و فرهنگی بازنشسته، خردادماه امسال پس از اینکه در عراق در راه مبارزه با تروریستهای تکفیری به مقام جانبازی نائل شده بود، به شهدای مدافع حرم پیوست.
منبع : ابنا 24
- گنجینه حضرت زینب علیها السلام
- خبر
دیدگاه ها